Helsehub for brukere og pårørende

I Helseavisa sin Helsehub får brukere (hjemmeboende) og pårørende nyttig informasjon om velferdsteknologi (både veileder og nettkurs), et nettkurs i det å være trygg på nett, sjekkliste for brannvern – som er svært viktig for de som bor alene og som har enkelte utfordringer i hverdagen, spill og underholdning m.m. Du kan se en videopresentasjon lenger ned på siden.

Tilgang til vår Helsehub for brukere (hjemmeboende) og pårørende

Helsehub for brukere (hjemmeboende) og pårørende gir deg tilgang til:

 • Velferdsteknologiveileder
  En veileder hvor du huker av for utfordringer du eller dine nærmeste måtte ha. Det kan være fysiske eller psykiske utfordringer – men også ensomhet og annet. Du vil få forslag til løsninger/systemer/hjelpemidler som kan være med på å gjøre hverdagen både tryggere og enklere.
 • Introduksjon til velferdsteknologi og muligheter
  Et kort nettkurs (videopresentasjon) som informerer om en rekke muligheter med velferdsteknologi, men også tips rundt smarthus-teknologi (smarte løsninger for hjemmet).
 • Tips til en trygg digital hverdag på nett
  Her får du noen tips for å kunne være tryggere på nett.
 • Sjekkliste for brannsikkerhet
  Dette er viktig for de fleste av oss, men spesielt kritisk er det for de som bor alene. Ikke alle har gjort det de bør for å forebygge brann. Samtidig kan det være fysiske eller psyskiske begrensninger som kan hindre at man ikke hører eventuelle varsler fra brannalarm eller ikke klarer å komme seg ut tidsnok. Da er denne sjekklisten viktig! Pårørende kan og bør bistå sine nærmeste med å trygge boligen.
 • Spill, bilder og video – underholdning som vekker minner
  Ja, du leste riktig. Her får du blant annet spill som er god hjernetrim. Du kjenner kanskje til Memory og Tic Tac Toe (3 på rad)? Spillet «3 på rad» kan du spille med en venn eller en i familien (kanskje barnebarnet?), men også mot «datamaskinen». I tillegg får du flere videoer med vakre videoer og bilder (med musikk og lyd fra naturen) som tar deg med inn i de ulike årstidene. Du kan leve deg inn i vakre steder fra Norge, men også kjenne igjen følelsen av natur, med blomster, dyr m.m.

Under ser du en introduksjonsvideo av Helseavisa sin Helsehub for brukere og pårørende. Det er enkel registrering og innlogging etter bestilling, og vi har et fokus på personvernet. Kun e-postadresse og passord lagres (kryptert), og ingen data deles med andre. Det er heller ingen mulighet for å lagre data i løsningen.

Klistremerker for demente

I tillegg tilbyr vi klistremerker for demente, og en ukeplanlegger. Vi vet at det å huske kan være en utfordring og til hinder for mye i alderdommen, og på Helseavisa.no finner du viktige hjelpemidler for demente! Se klistremerkene her.

Vi tilbyr derfor to ulike pakker som vil ha stor nytteverdi til en rimelig penge. Under ser du hva pakkene inneholder.

Dette får du i våre pakker til brukere og pårørende

Pakke 1: Ett sett avtagbare klistremerker for demente (51 stk.), en ukekalender (en utskrift + ukeplanleggeren blir sendt på e-post i PDF-format, slik at man selv kan skrive ut flere kopier av denne) og tilgang til Helseavisa sin Helsehub. – Kr. 699
Pakke 2: Ett sett avtagbare klistremerker for demente (51 stk. klistremerker) – Kr. 399

Et unikt tilbud
For å bestille en av de to pakkene, kan du gå til bestillingssiden.

NB! Vi starter med å sende ut klistremerker 25. februar.

Ta gjerne kontakt på post@helseavisa.no for eventuelle spørsmål.